
Middag
Macaron - fylld med vispad anklever, rostade hasselnötter och portvinsreduktion 95:-
Sagogrynchips - toppat med ostronemulsion, ostronpesto, gurka och sjökorall 90:-
Eclair* - fylld med syrad grädde, toppad med löjrom, schalottenlök och kryddkrasse 90:-
Halstrad pilgrimsmussla - gratinerad med kräm på romsäcken, brässerad endive, toppmurklor och mandelgrädde 195:-
Tartar på råräkor -med inkokt vit sparris, hummerhollandaise och örter 205:-
Smörstekt gös* - med blomkål i brynt smör, rostad blomkålskräm och ättiksgele 195:-
Balloutin Vårkyckling - med rökt äggkräm, glaserade ärtor och bönor samt syrad kycklingbuljong 175:-
Kalvbräss meunière* - med friterad silverlök, talgemulsion, lökkräm, rödvinsås och ramslök 175:-
Hjortrygg* - kryddad med tallbarr, inkokt äpple, blodkräm, rotselleri och bordelaisesås 205:-
Mandeltartelette - toppad med inkokt rabarber, myskmadrabavaroise, vaniljkräm och rabarber och bittermandelsorbet 115:-
Yoghurt & brynt smörkaka - med citrussallad med tagets och maränger samt frusen blodapelsin 120:-
Ljummen Getosttosca - fikon, getostkräm och riven bredsjöost 95:-
Macaron i tre smaker - 35:- / st - 3st / 95:-
Choklad i två smaker - 35:- / st - 2st / 60:-
Chefs Choice - njut av en meny komponerad av vår köksmästare Gustav Otterberg - 665:-
*Går att beställa vegetarisk, samtliga desserter är vegetariska. Har du andra önskemål hjälper vår servis er gärna!
Följ oss
Kontakt
- Telefon 08-506 128 20
- Email eat@villaforesta.se
- Adress Herserudsvägen 22 181 50 Lidingö
Öppettider
- måndag - torsdag
- fredag
- lördag
- söndag Stängt
Avvikande öppettider:
Valborg, 1-3 maj:
Stängt
Kristi himmelsfärd, 29-30 maj:
Stängt
Midsommarafton, 20/6:
Stängt
Midsommardagen, 21/6:
Stängt
2 - 28 juni:
Måndag - torsdag: Öppet 17:00 - 22:00
Lördag: Öppet 17:00 - 23:00
28 juni - 4 augusti:
Sommarstängt