Restaurang_WS_interi_r_SMS_16853_Foto_Chatarina_Lundin

Middag

Snacks

Fine de Claire-ostron 70:-
Jamón Mangalica 18+ Charentaismelon 75:-
Boquerones med romesco 70:-
Kroketter på manchego 70:-
Primörrädisor med ranchdressing 55:-

Förrätter

Gårdstomater 155:-
Burrata & basilika

Steak tartar på oxrygg 160:-
jordärtskocka, äpple & tryffel

Crudo på hälleflundra 165:-
grapefrukt, avokado & jalapeño

Kantarelltoast 170:-
tryffel, gräslök & parmesan

Råraka 165:-
löjrom, smetana, rödlök & citron

Chèvre Chaud 140:-
citronbetor, Marconamandlar & brynt smör

Varmrätter

Oxkind “Bourguignon” 295:-
med tryffel & potatispuré

Torskrygg 295:-
med Sandefjordssås, forellrom, citron, sockerärtor & potatis

Ankbröst “Au Poivre” 275:-
med svartvinbärssky, pak choi & ingefärspumpa

WS fisk- och skaldjursgryta ”Marmite” 285:-
med aioli & levain

Skogssvampsrisotto 285:-
med jordärtskocka, grönkål, mascarpone & hasselnötter

Från Träkolsgrillen

Kalventrecôte 325:-
med tryffelemulsion

Oxrygg 345:-
med klassisk bearnaise

Piggvar på ben 345:-
med smör & bearnaise

Tillbehör: 
Pommes Frites 35:-
Tomatsallad 35:-
Stekta kantareller 65:-
Rostade grönsaker med parmesan & vitlök 55:-
 

Dessert

Sockerkaka 115:-
med bär, mascarpone & vildhonung 

Glass & Sorbet Coupe 90:-
fråga om dagens smaker 

Crème Brûlée 115:-

Choklad au four 120:-
med plommon & vit kaffeglass

Brillat-Savarin dessertost 155:-
med fikonmarmelad & saltines

WS Chokladtryffel 45:-

 

ws_symbol_white

Öppettider

  1. måndag - torsdag
  2. fredag - lördag
  3. söndag

Nyhetsbrev

/ (mm / dd)