
Middag
Snacks
Fine de Claire-ostron 70:-
Jamón Ibérico de Bellota & Charentaismelon 75:-
Boquerones med romesco 70:-
Kroketter på manchego 70:-
Primörrädisor med ranchdressing 55:-
Förrätter
Gårdstomater 155:-
Burrata & basilika
Steak tartar på oxrygg 160:-
jordärtskocka, äpple & tryffel
Crudo på hälleflundra 165:-
grapefrukt, avokado & jalapeño
Kantarelltoast 170:-
tryffel, gräslök & parmesan
Råraka 165:-
Kalixlöjrom, smetana, rödlök & citron
Chèvre Chaud 140:-
citronbetor, Marconamandlar & brynt smör
Varmrätter
Oxkind Bourguignon 295:-
med tryffel & potatispuré
Torskrygg 295:-
med Sandefjordssås, forellrom, citron & gräslök
Ankbröst Au Poivre 275:-
med svartvinbär, sellerikål & ingefärspumpa
WS fisk- och skaldjursgryta ”Marmite” 285:-
med aioli & levain
Skogssvampsrisotto 285:-
med kronärtskocka, grönkål, mascarpone & hasselnötter
Från Träkolsgrillen
Kalventrecôte 325:-
med tryffelemulsion
Oxrygg 345:-
med klassisk bearnaise
Piggvar på ben 345:-
grillad hel, med smör & citron
Tillbehör:
Pommes Frites 35:-
Tomatsallad 35:-
Rostad färskpotatis 35:-
Mixsallad 35:-
Stekta kantareller 65:-
Broccolini & Parmesan 55:-
Sommarbönor & vitlök 40:-
Dessert
Sockerkaka 115:-
med svenska bär, mascarpone & vildhonung
Glass & Sorbet Coupe 90:-
fråga om dagens smaker
Crème Brûlée 115:-
Choklad au four 120:-
med plommon & vit kaffeglass
Brillat-Savarin dessertost 155:-
med fikonmarmelad & saltines
WS Chokladtryffel 45:-
Följ oss
Kontakt
- Telefon 08-506 128 20
- Email eat@villaforesta.se
- Adress Herserudsvägen 22 181 50 Lidingö
Öppettider
- måndag - torsdag
- fredag
- lördag
- söndag Stängt
Avvikande öppettider:
Fredag 29/8: Villa Foresta firar 1-årsjubileum och är denna dag abonnerat för slutet sällskap.