Restaurang_WS_interi_r_SMS_16853_Foto_Chatarina_Lundin

Middag

Kyckling - kycklingpaté på kycklingkex, vindruva 95:-

Mussla - blåmussla, tång, rökt torsk 90:-

Eclair* - eclair, löjrom, syrad grädde, schalottenlök 115:-

 

Pilgrimsmussla - rom, svamp, endiv 195:-

Skrei* - rödbeta, ostron, rågbröd 165:-

Gös* - blomkål, brynt smör, ättika 195:-

 

Oxsvans - anklever, potatis, tryffel, ramslök 175:-

Kalv* - kalvbräss, lök, talg, sot 175:-

Rådjur* - selleri, äpple, blodkräm, tall 205:-

 

Äpple - rom, kanel, vanilj 115:-

Blodapelsin - brynt smör, yoghurt, blodapelsin 120:-

Granbarksost - varm granbarksost, honung, tryffel, hasselnötter 150:-

Macaron i tre smaker - 35:- / st - 3st / 95:-

Choklad i två smaker - 35:- / st - 2st / 60:-

 

Chefs Choice - njut av en fyrarätters middag på rekommendation av vår köksmästare Gustav Otterberg - 665:- (med vinpaket från 795:-)

 

*Går att beställa vegetarisk, samtliga desserter är vegetariska. Har du andra önskemål hjälper vår servis er gärna!

ws_symbol_white

Öppettider

  1. måndag - torsdag
  2. fredag
  3. lördag
  4. söndag Stängt

Nyhetsbrev

/ (mm / dd)