Restaurang_WS_interi_r_SMS_16853_Foto_Chatarina_Lundin

Middag

Macaron - fylld med vispad anklever, rostade hasselnötter och portvinsreduktion 95:-

Sagogrynchips - toppat med ostronemulsion, ostronpesto, gurka och sjökorall 90:-

Eclair* - fylld med syrad grädde, toppad med löjrom, schalottenlök och kryddkrasse 90:-

 

Halstrad pilgrimsmussla - gratinerad med kräm på romsäcken, brässerad endive, toppmurklor och mandelgrädde 195:-

Tartar på råräkor -med inkokt vit sparris, hummerhollandaise och örter 205:-

Smörstekt gös* - med blomkål i brynt smör, rostad blomkålskräm och ättiksgele 195:-

 

Balloutin Vårkyckling - med rökt äggkräm, glaserade ärtor och bönor samt syrad kycklingbuljong 175:-

Kalvbräss meunière* - med friterad silverlök, talgemulsion, lökkräm, rödvinsås och ramslök 175:-

Hjortrygg* - kryddad med tallbarr, inkokt äpple, blodkräm, rotselleri och bordelaisesås 205:-

 

Mandeltartelette - toppad med inkokt rabarber, myskmadrabavaroise, vaniljkräm och rabarber och bittermandelsorbet 115:-

Yoghurt & brynt smörkaka - med citrussallad med tagets och maränger samt frusen blodapelsin 120:-

Ljummen Getosttosca - fikon, getostkräm och riven bredsjöost 95:-

Macaron i tre smaker - 35:- / st - 3st / 95:-

Choklad i två smaker - 35:- / st - 2st / 60:-

 

Chefs Choice - njut av en meny komponerad av vår köksmästare Gustav Otterberg - 665:- 

 

*Går att beställa vegetarisk, samtliga desserter är vegetariska. Har du andra önskemål hjälper vår servis er gärna!

ws_symbol_white

Öppettider

  1. måndag - torsdag
  2. fredag
  3. lördag
  4. söndag Stängt

Avvikande öppettider: 
Valborg, 1-3 maj: 
Stängt
Kristi himmelsfärd, 29-30 maj: 
Stängt
Midsommarafton, 20/6: 
Stängt 
Midsommardagen, 21/6: 
Stängt

2 - 28 juni:
Måndag - torsdag: Öppet 17:00 - 22:00
Lördag: Öppet 17:00 - 23:00
28 juni - 4 augusti:
Sommarstängt
 

Nyhetsbrev

/ (mm / dd)