Restaurang_WS_interi_r_SMS_16853_Foto_Chatarina_Lundin

Middag

Snacks

Fine de Claire-ostron 70:-
Jamón Ibérico de Bellota & Charentaismelon 75:-
Boquerones med romesco 70:-
Kroketter på manchego 70:-
Primörrädisor med ranchdressing 55:-

Förrätter

Gårdstomater 155:-
Burrata & basilika

Steak tartar på oxrygg 160:-
jordärtskocka, äpple & tryffel

Crudo på hälleflundra 165:-
grapefrukt, avokado & jalapeño

Kantarelltoast 170:-
tryffel, gräslök & parmesan

Råraka 165:-
Kalixlöjrom, smetana, rödlök & citron

Chèvre Chaud 140:-
citronbetor, Marconamandlar & brynt smör

Varmrätter

Oxkind Bourguignon 295:-
med tryffel & potatispuré

Torskrygg 295:-
med Sandefjordssås, forellrom, citron & gräslök

Ankbröst Au Poivre 275:-
med svartvinbär, sellerikål & ingefärspumpa

WS fisk- och skaldjursgryta ”Marmite” 285:-
med aioli & levain

Skogssvampsrisotto 285:-
med kronärtskocka, grönkål, mascarpone & hasselnötter

Från Träkolsgrillen

Kalventrecôte 325:-
med tryffelemulsion

Oxrygg 345:-
med klassisk bearnaise

Piggvar på ben 345:-
grillad hel, med smör & citron

Tillbehör: 
Pommes Frites 35:-
Tomatsallad 35:-
Rostad färskpotatis 35:-
Mixsallad 35:-
Stekta kantareller 65:-
Broccolini & Parmesan 55:-
Sommarbönor & vitlök 40:-
 

Dessert

Sockerkaka 115:-
med svenska bär, mascarpone & vildhonung 

Glass & Sorbet Coupe 90:-
fråga om dagens smaker 

Crème Brûlée 115:-

Choklad au four 120:-
med plommon & vit kaffeglass

Brillat-Savarin dessertost 155:-
med fikonmarmelad & saltines

WS Chokladtryffel 45:-

 

ws_symbol_white

Öppettider

  1. måndag - torsdag
  2. fredag
  3. lördag
  4. söndag Stängt

Avvikande öppettider: 
Fredag 29/8: Villa Foresta firar 1-årsjubileum och är denna dag abonnerat för slutet sällskap.
 

Nyhetsbrev

/ (mm / dd)